Jogi Nyilatkozat

 
 A weboldalhoz való hozzáféréssel és az oldal megtekintésével felhasználóink korlátozás nélkül tudomásul veszik a következő feltételeket:

 

 

Weboldalunkon található minden tartalom az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) tulajdona és szerzői jogi törvények védelmét élvezi. Tartalmat letölteni csak személyes és nem üzleti célra történhet, a tartalom módosítása vagy sokszorosítása tilos.

 

A weboldal tulajdonosa minden elvárhatót megtesz azért, hogy az oldalon hatályos és pontos információkat helyezzen el, de nem vállal felelősséget vagy garanciát az itt közölt információk pontosságáért, aktualitásáért vagy teljességéért. Az oldal tulajdonosát nem terheli felelősség olyan kárért, amely felhasználóinak az oldalhoz való hozzáféréséből vagy hozzá nem féréséből eredhet, illetve abból, hogy felhasználói az oldalon közölt információkra támaszkodtak. Ezen oldal magyarországi felhasználók számára készült. A jelen oldal felhasználására a magyar jog az irányadó. Az oldal tartalmazhat linkeket vagy utalásokat más oldalakra, de tulajdonosa nem felelős más oldalak tartalmáért és nem vállal felelősséget ilyen tartalmakból eredő károkért. Bármely más oldalhoz kapcsolódó link csupán a weboldal felhasználóinak kényelmét szolgálja.

 

 

Ezen internetes oldalon található védjegyek, szolgáltatások jelei, kereskedelmi nevek, emblémák és termékek védelmet élveznek Magyarországon. Ezek bármilyen felhasználása tilos az oldal tulajdonosainak előzetes írásos engedélye nélkül, kivéve a cég termékeinek vagy szolgáltatásainak azonosítását.